Vyměň svůj starý sedák za nový!

STARY_NOVY15

S nástupem podzimu je čím dál méně dní, které nám dovolují outdoorové aktivity a tak to čím dál více lidí táhne dovnitř. A často na lezeckou stěnu! To my samozřejmě podporujeme, ale kdy naposledy jste si zkontrolovali kvalitu vašeho vybavení? Věděli jste, že sedák má jen omezenou životnost a často, i když vypadá pořád jako nový, už není bezpečný?

Víme, že k sedáku má člověk kolikrát vztah, obzvlášť k tomu prvnímu či tomu, "co jsem v něm přelezl moje první...", tak abychom přidali k vaší motivaci pořídit si sedák nový, bezpečný, připravili jsme pro vás ve spolupráci s firmou Climbing technology akci:

VYMĚŇ STARÝ SEDÁK ZA NOVÝ - pošlete nebo doneste nám svůj starý sedák a my vám dáme slevu 25% na nákup nového sedáku od Climbing Technology. A navíc, ze všech přijatých sedáků vybereme tu nejhorší "rakovinu", myšleno ten nejhorší, nejstarší či nejrozdrbanější, nejopotřebenější a jeho majitel dostane zbrusu nový sedák, CT Wall, jako dárek! 

Chcete se zapojit? Doneste nám či pošlete svůj starý sedák na adresu (společně s vyplněným formulářem):

Sambar s.r.o., Dělnická 244, Kladno 27201

 

Podmínky akce:

Každý zákazník se může zapojit do akce zasláním pouze jednoho sedáku. Akce se vztahuje pouze na sportovní úvazky.

Každý přijatý sedák musí být doručen spolu s informacemi, které jsou uvedeny v našem formuláři (jméno a příjmení, adresa, telefon a email). Na balíček uveďte heslo STARÝ ZA NOVÝ!

Sedáky můžete posílat do konce listopadu, po přijetí sedáku vám zašleme na email slevový kód, který můžete uplatnit do konce roku 2017.

Výherce sedáku CT Wall bude informován emailem a jméno bude zveřejněno na našich webových stránkách a na facebooku.

Zaslané sedáky se stávají majetkem pořadatele a budou sloužit k edukačním a testovacím účelům.

Pořadatelem akce je Sambar ve spolupráci s firmou R-sport (výhradní dovozce Climbing technology pro CZ).