Dětské batůžky a spacáky od firmy Boll jsou tím perfektním dárkem!

Taky máte doma malého dobrodruha, který se vrhá na jedno dobrodružství za druhým, ať už je to stavění domečků v lese, zdolávání kopečků, kopců a hor nebo jen cesta do školky či školy a musí si s sebou vzít svého oblíbeného plyšáka, bundu a kdejaký klacíček či kamínek, který najdou cestou a ještě k tomu velice dobře ví, jak je důležité při těchto dobrodružstvích vypadat dobře? Nezoufejte, právě pro Vaše děti máme nově skladem parádní dětské outdoorové taštičky, batůžky různých velikostí a dokonce i super spacáky, které porostou s Vaší ratolestí! :-) Všechny tyto kousky jsou opravdu moc pěkně promakané a v provedeních tak poutavých, že my sami jsme zalitovali, že nejsme ještě malými dětmi a nemůžeme nosit batůžek s mravencema či myškama apod ;-)

Tak hezky popořádku, od nejmenšího po největší, článek je to trochu delší, ale jedná se převážně jen o fotky ;-)

Kids Toiletry - dětská závěsná toaletní taštička

Nejmenším kouskem vybavení, je toaletní taštička, která je svým designem i velikostí poutavá a praktická pro malé i velké. Můžete vybírat hned z několika barevných motivů, do taštičky se vejde vše, co můžete potřebovat a s takovým doplňkem Vaší výbavy rozhodně neujdete pozornosti v žádném campu či na táboře :-) Tuhle toaletní taštičku prostě musí chtít každý :-)

Koukněte u nás na stránkách, kolik se toho do ní vejde na interaktivním obrázku ;-)

http://www.sambarsport.cz/batuzky/boll-kids-toiletry-detska-zavesna-toaletni-tasticka/

IMG_6654 IMG_6656 IMG_6663 IMG_6664IMG_6661 IMG_6665  

Bunny 6

Dětský batůžek s názvem Bunny je ta správná volba pro malé děti, které si s sebou chtějí nosit své věci v batůžku a mít dostatek místa na všechny své poklady, které cestou nasbírají a zároveň tento batůžek nabízí síťovanou kapsičku uvnitř batůžku na ty věci, které by se při všech těch radovánkách a skotačení a neustálém vyndavání věcí z batůžku neměly vytratit. Batůžek má anatomicky tvarované ramenními popruhy a polstrovaná záda a hrazdičku i bederní pás, aby batůžek dětem opravdu dobře sedl a v ničem je neomezoval. Batůžek je pro děti od 85cm výšky a zelený myšák je k batůžku dáreček :-)

IMG_6670 IMG_6675IMG_6672 IMG_6673 IMG_6676 IMG_6677

Koukněte na batůžek Bunny ve videu :-)

Koala 10

Tento batůžek je o kousek větší než Bunny a je vhodný pro děti od 90cm výšky. Designově, ale hlavně provedením a anatomickým střihem ramenních popruhů a reflexními prvky je tento batůžek více než vhodný na různé výlety a dobrodružství stejně tak jako do školky.  Batůžek má stejně jako Bunny polstrovaná záda, hrudní a bederní popruh a vnitřní síťovanou kapsičku na zip :-)

IMG_6679 IMG_6680

Roo 12

Dalším batůžkem je Roo, který je vhodný pro dobrodruhy od 105cm výšky. Batůžek je promakaný stejně jako batoh pro nás dospěláky, ale anatomicky a také obrázky a barvami přizpůsoben menšímu tělu dětí. Batůžek je to už vcelku slušně veliký a přesto lehoučký a vejde se do něj vybavení již na pořádný výlet a nebo do školky či školy. Myšák je stejně jako u předchozích batůžků v ceně. 

IMG_6681 IMG_6683 IMG_6684 IMG_6685 IMG_6687 IMG_6688

Koukněte i na videjka od výrobce:

Scout 22-30l

Tento batůžek je tak velký, že si do něj dítě či dospívající může sbalit věci i na několik dní. Je to opravdu moc pěkně propracovaný batoh pro malé turisty, který má celou řadu skvělých prvků, které jinak běžně vídáme u turistických a lezeckých batohů pro dospělé, jen anatomicky jsou uzpůsobené pro menší postavu (od výšky 135cm). Můžeme zmínit například anatomicky správné ramenní popruhy a bederní pás, hrudní pás, který se při zatížení vycvakne, výškově nastavitelné horní víko, kompatibilita s hydrovakem, řadu kompresních popruhů, reflexní prvky a samozřejmě nechybí ani pláštěnka, která má chytrou gumičku, aby nedošlo ke sklouznutí a ztrátě. U těchto batůžků už nejsou žádné dětské motivy, ale za to je v moc líbivých barvách. 

IMG_6689 IMG_6692 IMG_6690 IMG_6691 IMG_6695 IMG_6700IMG_6693 IMG_6696 IMG_6698

Patrol - dětský spacák

Boll se svým prodloužitelným spacákem pro děti vyřešil největší problém, který rodiče při koupi spacího pytle čelili a to je to, aby dětský spacák byl dost malý a teplý pro malé dítko, ale zároveň z něj hned nevyrostlo a nemusel se kupovat spacák další. Spacák Patrol má velmi chytré řešení, díky kterému spacák poroste s Vaším dítětem. Má totiž dole zip, díky kterému můžete spacák prodloužit o celých 35cm. Stejný spací pytel tak může mít třeba tříleté dítě i puberťák. Maximální výška osoby, pro kterou je tento spacák vhodný, je 155cm, což je podle nás hodně slušné. Navíc založená část spacáku u nohou slouží jako další izolační vrstva a drží nožky malého dítěte ještě více v teple. Spacáky jsou to lehké a skladné a navíc opět v moc líbivých barvičkách a s obrázky, které potěší malé i velké děti.

IMG_7330 IMG_7324 IMG_7332IMG_7331 IMG_7352

Kromě dětské velikosti a designu je tento spacák ale stejně propracovaný jako spací pytel pro dospělé a má stejné praktické a funkční detaily jakou je např. stahovací kapuce, suchý zip, vnitřní kapsička na zip, podélný zip po celé délce spacího pytle a protisměrné jezdce. Dělá se dokonce i v pravé a levé variantě a lze tedy spacáky spínat.

IMG_7337 IMG_7345 IMG_7346 IMG_7347 IMG_7348 IMG_7349 IMG_7336

Patrol spacák se vyrábí ve dvou teplotních variantách, jedné klasické - Patrol a jedné slabší - Patrol Lite. Díky konstrukčnímu řešení a nově vyvinutému syntetickému vláknu MICROFIBER DUAL zabezpečí potřebné teplo i pro nejmenší. Vnitřní vrstva spacáku je vyrobena ze speciálního polyesteru, přirozeně hypoalergenního, který připomíná jemnou bavlnu. 

IMG_7343IMG_7206