O Velikonoční prodloužený víkend od pátku 29.3. do pondělí 1.4. máme zavřeno. Objednávky budeme expedovat opět hned v úterý ráno. Přejeme krásné Velikonoce!

Už jste viděli novou péřovku Ocun Tsunami?

Na letošní zimu přišel český Ocun s úplně novými barvami úžasné krásné a i pěkně promakané péřové bundičky Tsunami. Patří mezi péřovky pěkně lehoučké a snadno sbalitelné s celou řadou detailů, které ocení každý, zejména však lezci :-) A barvičky sluší vážně úplně každému a čepičky v ceně to ještě umocňují, koukněte: 

IMG_7 IMG_2 IMG_1 IMG_6727 IMG_6728 IMG_6736

Tsunami je péřová bundička vyrobena z lutralehkého materiálu navrženého speciálně pro sportovní oděvy plněné péřovou náplní. Nízká gramáž vláken a vysoká hustota při tkaní umožňují peří zaujmout vysoký loft a zachovat přitom maximální odolnost látky. Finální DWR (Double Water Repellent) úprava materiálu zajišťuje odolnost vůči proniknutí vlhkosti dovnitř náplně a zároveň neomezuje prodyšnost všech vrstev oblečení při sportovních aktivitách. Díky tomu, že jsou komory plněné peřím až po prošití, je zabráněno unikání peří z bundy. Bunda váží 350g a je sbalitelná do vlastní kapsičky! 

IMG_15 IMG_6743 

A o jakých detailech jsme to mluvili? Tak určitě kromě slušivých designových prvků v kontrastní barvě musíme zviditelnit:

  • skvělou kapuci, která výborně padne
  • zip kapes rozepínací směrem nahoru
  • zespoda rozepínací hlavní zip, který umožňuje například jištění i s bundou nebo třeba snadné dosažení obsahu vnitřních kapes
  • vnitřní kapsičku na zip, pro uložení drobností, které nechceme vytratit
  • návod jak signalizovat pomoc v horách
  • prostorné velké kapsy, vhodné zejména na uchování lezeček v teple mezi jednotlivými pokusy na bouldrech, kde zimní počasí tvoří nejlepší podmínku
  • a taky úplně suprovou a snad až nepostradatelnou věc - poutka na palec rukou! :-)

IMG_6 IMG_3 IMG_4 IMG_5 IMG_6724 IMG_6725 IMG_6730

Chcete vidět ještě víc? Podívejte se na našeho Vojtu ve videu, které Vám bundičku pěkně představuje! :-)