Máme pro vás novou kolekci Direct Alpine a Warmpeace

I když přes den se teploty stále vyškrábou třebas až i ke dvaceti stupňům, podzim už dorazil a zima se neúprostně blíží, ale nezoufejte, máme pro Vás skladem pár vybraných kousků z nové zimní kolekce firmy Direct Alpine a Warmpeace a další zimní zboží bude přicházet. My jsme pro Vás ale vybrali těch pár nejzajímavějších kousků a rozhodli jsme se Vám je více představit.

Direct Alpine je skvělá česká firma vyrábějící prvotřídní oblečení na outdoorové aktivity a zejména ty pěkně náročné, které vyžžadují to nejlepší vybavení. Tým designérů neustále pracuje na inovacích stávajících výrobků a vymýšlí nové a ještě lepší novinky. Mezi tyto inovované kousky patří třeba horská budna Guide a kolekci rozšířila také úplně nová bunda Jorasses. Bunda Summit spolu s kalhoty Cascade pak mají nové barevné provedení. Novinky nejsou ale jen pro příznivce náročných outdoorových aktivit, ale také pro běžné městské typy a hipstery, kteří mají rádi comfort a zároveň chtějí vypadat dobře - pro ty je tu úžasná košile Dawson.

IMG_6288

Guide

Bunda Guide je špičková svrchní bunda pro nejnáročnější nasazení z řady Mountain Top Series, je obzvláště vhodná pro horolezectví, skialpinismus a treking. Její největší přednost je použití nového třívrstvého hardshellu, který je váhově na úrovni 2 a půl vrstvého laminátu, ale životností srovnatelný s klasickým robustním hardshellem. To činí bundu dostatečně odolnou a přitom příjemně lehkou a dobře sbalitelnou budnou. 

IMG_6287 IMG_6331 IMG_6334 IMG_6335 IMG_6332 IMG_6333

Bunda Guide má hromadu technických detailů a bylo při její výrobě použito mnoho moderních technologií. Za nás vypíchnem zejména zvýšený přední díl límce s ovětrávacími otvory, asymetrický límec s oboustranným jezdcem, který nezasahuje do obličeje a nabízí možnost zajistit magnety rozepnutého klínu límce do vnitřku kapuce, kapsa na rukávu je přímo dělaná na odrážec signálu Recco a pevná kapuce s vícesměrným regulováním a možností přetažení přes přilbu. No prostě moc pěkně technicky propracovaná bunda pro nejnáročnější aktivity, vyrobená v ČR, no co víc si přát. A navíc je pěkně slušivá, no koukněte ;-)

IMG_6293 IMG_6294 IMG_6295 IMG_6299

Jorasses

Nová bunda Jorasses je suprová softhellová bunda vhodná pro celoroční použití při sportovních aktivitách, použitelná i jako spodní izolační vrstva v chladnějších podmínkách. Je ideální pro lezení, turistiku, VHT, MTB, běžecké lyžování, skialpinismus.....no prostě téměř jakýkoli aktivní pohyb, kde se hodí neprofukavá svrchní vrstva ;-) Tato bunda je technicky opravduvelmi propracovaná a má chytrou hybridní konstrukci, která kombinuje hlavní větruvzdorný a prodyšný materiál elastického bariérového softshellu s ještě prodyšnější střečovou pleteninou s Coolmaxovými vlákny pro odvod potu na zádech a bocích. Kapuce je vyrobena z lehké cordury a ramena a lokty jsou zesíleny oděruvzdornou tkaninou. Vyšší límec a kapuce jsou super praktické ve chladnějších podmínkách a kapuce se dá dát i pod přilbu. Nás tato bundička nadchla jako opravdu univerzálně použitelná bunda pro nejširší spektrum outdoorových aktivit.

IMG_6336 IMG_6338IMG_6340  IMG_6302

Summit a Cascade Plus mají novou suprově krásnou a výraznou barevnou kombinaci.

IMG_6322 IMG_6328IMG_6323

Dawson

A košile Dawson musí být hitem u každého chlapa. Výborně střižená, příjemná, krásná, slušivá, hřející, s chytrými kapsičkami na zip. V této košili se hned každý stane modelem jak z katalogu či hipsterkého časopisu ;-)

IMG_6312 IMG_6314 IMG_6304 IMG_6318IMG_6317 IMG_6315IMG_6311 

WARMPEACE

Warmpeace je další českou firmou, která již dlouhá léta vyrábí skvělé péřovky a podobné výrobky. Nejen, že oblečení od Warmpeace Vás udrží v teple, ale je i velmi slušivé a každý rok také v nových líbivých barvičkách! :-) Na letošní sezónu si pro nás připravili novou řadu, která je teplotním komfortem přesně tím chybějícícm článkem mezi stávajícíme dvěma řadami, ani ne slabounká, ani ne silná, prostě akorát a prostě skvělá. Skvělá prakticky na všechno. A můžete si vybrat hned bundu a nebo vestičku, v pánském či dámském provedení. Za nás velký palec nahoru! :-)

Vesta Alamo pro pány a Yuba pro dámy je přesně to, co každý od péřové vestičky očekává a víc. Je hřejivá, lehká, slušivá, má kapsy na zip, příjemnou kapucu...no prostě super. :-)

IMG_6341 IMG_6351 IMG_6368

Pánská bunda nese jméno Vernon a dámská Tacoma a obě jsou super příjemné. Vyšší dívky potěší, že bunda je hezky dlouhá a tak nabízí opravdový teplotní komfort i těm, co jim je většina klasických bund krátkých. V bundičce je krásně teplo a zároveň je super lehounká. Rozhodně velmi příjemná a pohodlná bunda :-)

IMG_6345 IMG_6347IMG_6354 IMG_6355IMG_6359 IMG_6363